• White LinkedIn Icon

©2020 Liberale Studenten Partij.

ONS TEAM

Leer meer over de bestuursleden die LSP draaiende houden

Bas Knapp

Bas is 21 jaar oud en naast zijn studies is hij lid van de gemeenteraad in de gemeente Noordwijk. Binnen het bestuur is hij voorzitter

"Het is mijn ambitie straks in elke faculteitsraad en in de universiteitsraad een liberaal geluid te laten horen en door middel van concrete plannen te bouwen aan het verbeteren van onze universiteit. Met zoveel geweldige kandidaten en het sterke partijprogramma van de LSP heb ik er veel vertrouwen in dat dat gaat lukken!"

Elodie Spekreijse

Elodie is een derdejaars studente aan de Universiteit Leiden en zij vervult de functie van vice-voorzitter binnen het bestuur van LSP. 

"Met deze nieuwe studentenpartij — met standpunten en idealen die veel studenten zullen aanspreken —  hoop ik ook dat de universitaire verkiezingen wat meer gaan leven onder studenten en ook de bekendheid van de vertegenwoordigende organen toeneemt. Aangemoedigd door de vele positieve reacties kijk ik in ieder geval erg uit naar de komende verkiezingen!"

Niek van der Meer

Niek is 21 jaar oud en binnen het bestuur is hij verantwoordelijk voor de financiën

 

"Je studietijd is bij uitstek de periode om eens andere paden te bewandelen, maar dan moet die ruimte je wel geboden worden. Vandaar dat wij ons met LSP inzetten om zo veel mogelijk vrijheid terug te geven aan iedere Leidse student. Samen zullen we ons uiterste best doen om van de Leidse studietijd weer een studententijd te maken."

Roland Groen in 't Woud

Roland is 21 jaar en houdt zich bezig met de inhoud en vormgeving op social media en de website, en online campagne

Ik ben ervan overtuigd dat LSP veel kan veranderen, en ik ben trots om hier onderdeel van te mogen zijn! De studiedruk ligt nu soms nog zodanig hoog dat een bestuursjaar, stage of bijbaan voor de student te zwaar zijn. En dat terwijl deze ervaringen juist heel waardevol zijn. Samen met iedereen van LSP hoop ik hier verandering in te kunnen brengen