ONS TEAM

Leer meer over de bestuursleden die LSP draaiende houden

Bas Knapp

Bas is 21 jaar oud en naast zijn studies is hij gemeenteraadslid en waterschapsbestuurder. Daarnaast is Bas voormalig lid van het faculteitsbestuur (assessor) van de rechtenfaculteit. Binnen het bestuur is hij voorzitter

"De LSP bestaat nu bijna één jaar. Ik ben er trots op dat we bij de eerste verkiezingen direct 7 zetels hebben behaald! Het is onze ambitie om bij de aanstaande verkiezingen nog groter te worden en om door middel van echt concrete plannen mee te bouwen aan het verbeteren van de universiteit. Interesse om ook actief te worden? Neem contact op!"

Elodie Spekreijse

Elodie is een derdejaars studente aan de Universiteit Leiden en zij vervult de functie van vice-voorzitter binnen het bestuur van LSP. 

"Met deze nieuwe studentenpartij — met standpunten en idealen die veel studenten zullen aanspreken —  hoop ik ook dat de universitaire verkiezingen wat meer gaan leven onder studenten en ook de bekendheid van de vertegenwoordigende organen toeneemt. Aangemoedigd door de vele positieve reacties kijk ik in ieder geval erg uit naar de komende verkiezingen!"

Niek van der Meer

Niek is 22 jaar oud en binnen het bestuur is hij verantwoordelijk voor de financiën

 

"Je studietijd is bij uitstek de periode om eens andere paden te bewandelen, maar dan moet die ruimte je wel geboden worden. Vandaar dat wij ons met LSP inzetten om zo veel mogelijk vrijheid terug te geven aan iedere Leidse student. Samen zullen we ons uiterste best doen om van de Leidse studietijd weer een studententijd te maken."

Roland Groen in 't Woud

Roland is 21 jaar en houdt zich bezig met de inhoud en vormgeving op social media en de website, en online campagne

Ik ben ervan overtuigd dat LSP veel kan veranderen, en ik ben trots om hier onderdeel van te mogen zijn! De studiedruk ligt nu soms nog zodanig hoog dat een bestuursjaar, stage of bijbaan voor de student te zwaar zijn. En dat terwijl deze ervaringen juist heel waardevol zijn. Samen met iedereen van LSP hoop ik hier verandering in te kunnen brengen

Michiel Hanssen

Michiel studeert Fiscaal Recht en is binnen het bestuur verantwoordelijk voor interne communicatie en het partijprogramma

"Ik vind het belangrijk dat studenten zelf kunnen meepraten over de inhoud van de studie. Studenten geven zelf aan vrijheid en mogelijkheden te willen om het maximale uit hun studietijd te halen. Als bestuurslid van de LSP zet ik mij in om dit mogelijk te maken, door maatwerk te leveren per faculteit!"

Anoek Strijk

Anoek ​studeert International Relations & Organizations en is bij LSP verantwoordelijk voor Marketing & Campagne

"Mijn ambitie is om dit jaar nog meer te groeien met de LSP. Als bestuurslid Marketing & Campagne hoop ik dit jaar ook de studenten enthousiast te maken die in eerste instantie niet geïnteresseerd zijn/waren in de Leidse studentenpolitiek!"

Daniëlle studeert Engels en is ons bestuurslid Werving & Evenementen.

"Internationale studenten zijn een verrijking voor de universiteit. 
We kunnen namelijk veel leren van andere culturen, en daarom pleit LSP voor een betere integratie van internationale en Nederlandse studenten."

Daniëlle Wix

  • White LinkedIn Icon

©2020 Liberale Studenten Partij.