ONS TEAM

Leer meer over de bestuursleden die de LSP draaiende houden

Fabian Snijders

Fabian is 23 jaar oud en volgt de master Civiel Recht aan de Universiteit Leiden. Daarnaast is hij voormalig voorzitter van de juridische faculteitsvereniging. Binnen het LSP-bestuur is hij voorzitter.

"Dat wij de grootste zijn betekent niet dat wij zijn uitgegroeid! Ik kijk er naar uit leiding te geven aan de snelst groeiende partij van onze studentenstad. Als enthousiast, ambitieus en nieuw bestuur willen wij de LSP naar een verder stadium leiden en meer studenten stimuleren actief te worden binnen de Leidse studentenpolitiek. Zo hopen wij af te koersen op een nog uitgebreidere partij."

fabian lsp.jpeg

Eva Bijl

Eva is 21 jaar oud en is derdejaars student Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Binnen het bestuur vervult zij de functie van secretaris.

"Ik kijk ernaar uit om me het komende jaar voor de Liberale Studentenpartij in te zetten en te helpen bij het verder ontwikkelen van de partij. Ik hoop eraan mee te kunnen helpen dat de LSP de grootste partij blijft en op deze manier kan blijven bijdragen aan het nog beter maken van onze Universiteit."

eva%20lsp_edited.jpg
Glenn%20lsp_edited.jpg

Glenn van Veldhoven

Glenn is 22 jaar en studeert Bio-Farmaceutische Wetenschappen. Hij heeft een bestuursjaar gedaan bij studievereniging en heeft een jaar zitting genomen in de Opleidingscommissie van zijn studie. Hij is binnen het bestuur de penningmeester.

"De huidige maatschappelijke situatie brengt voor velen nieuwe uitdagingen met zich mee, zo ook voor de studenten en de universiteit. Het is nog altijd van groots belang dat de studenten gehoord blijven en dat ze zich kunnen ontplooien, ook in deze uitdagende tijden. Daar zet ik me komend jaar graag voor in!"

Nynke lsp.jpeg

Nynke Borman

Nynke is 23 jaar oud en zit in de afrondende fase van haar master Civiel recht. Naast studeren doet zij toneel bij een studententoneelvereniging en is ze te vinden in de sportschool.

"Studenten moeten de ruimte krijgen om zich zowel in de studie als daarnaast te ontplooien. Hiervoor is het belangrijk dat studenten zelf inspraak hebben in ontwikkelingen binnen de universiteit. Deze tijd heeft nog maar eens bewezen dat niets loopt zoals gepland, daarom is het zeker nu belangrijk dat de communicatie tussen student en universiteit goed verloopt. Hiervoor wil ik mij hard maken."

Krijn is 22 jaar en zit momenteel in zijn derde jaar van zijn bachelor Security Studies. Hij zal dit jaar verantwoordelijk zijn voor het werven van de kandidaten voor op de lijsten, daarnaast organiseert hij de sociale evenementen van de LSP.

"Het is waardevol om bewustzijn onder studenten te creëeren over het belang van de studentenpolitiek. Hierin worden namelijk keuzes gemaakt die direct invloed op hen hebben. Mede hierdoor verheug ik mij erop om aankomend jaar zoveel mogelijk studenten te betrekken in de studentenpolitiek en ze kennis te laten maken met wat de LSP te bieden heeft."

Krijn%20lsp_edited.jpg

Mies Geskes

Mies is 19 jaar oud en zit in haar tweede jaar van de bachelor Geschiedenis. Zij is als bestuurslid verantwoordelijk voor de marketing en media van de LSP.

"Meer studenten betrekken in de Leidse studentenpolitiek is één van mijn doelen dit jaar. Op deze manier kunnen studenten hun stem laten horen op de Universiteit en hiermee meer uit hun studententijd halen. Vanzelfsprekend is de LSP laten groeien mijn tweede doel dit jaar!"

Mies%20lsp_edited.jpg

Krijn Sluijs

David%20lsp_edited.jpg

David is 22 jaar oud en is derdejaars Bestuurskunde student aan de Universiteit van Leiden. Hij is dit jaar verantwoordelijk voor de campagne.

"Door een succesvolle campagne zijn we vorig jaar de grootste geworden. Dit jaar is het doel van de campagne: verder groeien en het opkomstpercentage te vergroten. Als bestuurslid Campagne hoop ik dit te bereiken door betere communicatie. Zodat de weg voor de student naar de Leidse studentenpolitiek makkelijker te vinden is."

David Thissen

Maarten%20lsp_edited.jpg

Maarten Wille

Maarten is 23 jaar en studeert Geneeskunde. Hij heeft meerdere commissies gedaan waaronder twee jaar Universiteitsraad. Binnen het bestuur is hij verantwoordelijk voor het formaliseren van de partij.​

"Mijn doel dit jaar is om LSP nog verder te ontwikkelen als partij en de betrokkenheid met studenten te vergroten. Zo kan LSP nog beter functioneren binnen de medezeggenschap in het belang van studenten."