0.jpeg

BAS KNAPP

Lid Universiteitsraad

"De LSP bestaat nu bijna één jaar. Het is onze ambitie om bij de aanstaande verkiezingen nog groter te worden en om door middel van echt concrete plannen mee te bouwen aan het verbeteren van de universiteit. Interesse om ook actief te worden? Neem contact op!"

WhatsApp%20Image%202019-04-02%20at%2014.

MITCHELL WIEGAND BRUSS

“In de faculteitsraad wil ik mij inzetten voor meer stimulering van studenteninitatieven en een beter systeem van tentaminering, zodat de grootste faculteit van Leiden ook de beste blijft!”

fullsizeoutput_1346.jpeg

KIKI KOPPERS

"Ik wil veranderingen die positief zijn voor iedereen! In de faculteitsraad wil ik me inzetten voor meer ruimte en tijd voor zelfontplooiing en een betere (digitale) infrastructuur.” 

WhatsApp Image 2020-02-28 at 08.23.51.jp

MAUD VAN DE KAR

Lid Faculteitsraad FSW

"Ik vind dat veel dingen op de universiteit veel moeilijker zijn dan nodig. Ik zet me in voor een focus op de studenten en minder gedoe eromheen."

WhatsApp Image 2019-04-03 at 14.38.13.jp

HALIMA VAN RIJEN

“In de faculteitsraad wil ik mij er niet alleen voor inzetten dat tentameninzage digitaal mogelijk wordt gemaakt, maar ook dat bij het herkansen van een voldoende, het hoogste, in plaats van het laatste cijfer telt!”

DSCF6512.jpg

MARK KNIGGE

Ik vind het belangrijk dat iedereen ook op zijn of haar eigen manier kan studeren. Zoals door thuis colleges terug te kijken, voldoende oude tentamens oefenen of je stage of onderzoek bij een bedrijf doen. Ik zet me in de faculteitsraad in om dit mogelijk te maken!

WhatsApp Image 2019-04-07 at 12.05.19.jp

EVRI PENNING

"Ik vind het belangrijk dat studenten vanuit de universiteit voldoende gestimuleerd worden om nevenactiviteiten te doen. Daarnaast vind ik het als criminologie student binnen de Rechtenfaculteit belangrijk dat ook deze groep studenten gehoord wordt in de Faculteitsraad."

  • White LinkedIn Icon

©2020 Liberale Studenten Partij.