• White LinkedIn Icon

©2020 Liberale Studenten Partij.

0.jpeg

"De LSP bestaat nu bijna één jaar. Het is onze ambitie om bij de aanstaande verkiezingen nog groter te worden en om door middel van echt concrete plannen mee te bouwen aan het verbeteren van de universiteit. Interesse om ook actief te worden? Neem contact op!"

Lid Universiteitsraad

BAS KNAPP

WhatsApp%20Image%202019-04-02%20at%2014.

“In de faculteitsraad wil ik mij inzetten voor meer stimulering van studenteninitatieven en een beter systeem van tentaminering, zodat de grootste faculteit van Leiden ook de beste blijft!”

Lid Faculteitsraad FGW

MITCHELL WIEGAND BRUSS

fullsizeoutput_1346.jpeg

"Ik wil veranderingen die positief zijn voor iedereen! In de faculteitsraad wil ik me inzetten voor meer ruimte en tijd voor zelfontplooiing en een betere (digitale) infrastructuur.” 

Lid Faculteitsraad Archeologie

KIKI KOPPERS

WhatsApp Image 2019-04-04 at 16.04.10(1)

"Ik heb vaak ervaren dat sommige dingen onnodig ingewikkeld geregeld zijn. In het belang van jou en mij als studenten wil ik dat het ons juist makkelijker wordt gemaakt! Daar zet ik mij in de Raad voor in."

Lid Faculteitsraad FSW

ANNA TERSTAPPEN

WhatsApp Image 2019-04-03 at 14.38.13.jp

“In de faculteitsraad wil ik mij er niet alleen voor inzetten dat tentameninzage digitaal mogelijk wordt gemaakt, maar ook dat bij het herkansen van een voldoende, het hoogste, in plaats van het laatste cijfer telt!”

Lid Faculteitsraad Rechtsgeleerdheid 

HALIMA VAN RIJEN

DSCF6512.jpg

Ik vind het belangrijk dat iedereen ook op zijn of haar eigen manier kan studeren. Zoals door thuis colleges terug te kijken, voldoende oude tentamens oefenen of je stage of onderzoek bij een bedrijf doen. Ik zet me in de faculteitsraad in om dit mogelijk te maken!

Lid Faculteitsraad FWN

MARK KNIGGE

WhatsApp Image 2019-04-07 at 12.05.19.jp

"Ik vind het belangrijk dat studenten vanuit de universiteit voldoende gestimuleerd worden om nevenactiviteiten te doen. Daarnaast vind ik het als criminologie student binnen de Rechtenfaculteit belangrijk dat ook deze groep studenten gehoord wordt in de Faculteitsraad."

Lid Faculteitsraad Rechten

EVRI PENNING