• White LinkedIn Icon

©2019 Liberale Studenten Partij.

Bas Knapp

Fractievoorzitter Universiteitsraad

Anna Terstappen

Fractievoorzitter Faculteit Sociale Wetenschappen

“Waarom moeilijk als het ook makkelijker kan? Bijlessen statistiek faciliteren, automatisering van inschrijvingen en hoorcollege opnames verplicht stellen zijn punten waar ik mij graag hard voor wil maken. Ik heb vaak ervaren dat sommige dingen onnodig ingewikkeld geregeld zijn. In het belang van jou en mij als studenten wil ik dat het ons juist makkelijker wordt gemaakt!”

Mitchell Wiegand Bruss

Fractievoorzitter Faculteit der Geesteswetenschappen

“In de faculteitsraad wil ik mij inzetten voor meer stimulering van studenteninitatieven en een beter systeem van tentaminering, zodat de grootste faculteit van Leiden ook de beste blijft!”

Halima van Rijen

Fractievoorzitter Faculteit der Rechtsgeleerdheid

“In de faculteitsraad wil ik mij er niet alleen voor inzetten dat tentameninzage digitaal mogelijk wordt gemaakt, maar ook dat bij het herkansen van een voldoende, het hoogste, in plaats van het laatste cijfer telt!”

Kiki Koppers

Fractievoorzitter Faculteit der Archeologie

“Ik heb me kandidaat gesteld omdat ik namens de studenten een zegje wil hebben in het beleid van onze universiteit en faculteit, zodat er veranderingen uitgevoerd kunnen worden die positief zijn voor iedereen! In de faculteitsraad wil ik me inzetten voor meer ruimte en tijd voor zelfontplooiing en een betere (digitale) infrastructuur.” 

Mark Knigge

Fractievoorzitter Faculteit Wiskunde en Natuurkunde

“Op de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen zijn er veel contacturen. Ik vind het belangrijk dat iedereen ook op zijn of haar eigen manier kan studeren. Dit zou bijvoorbeeld kunnen door thuis colleges terug te kijken, zelf voldoende oude tentamens te oefenen of bijvoorbeeld je stage of onderzoek bij een extern bedrijf te doen. Ik wil me in de faculteitsraad inzetten om dit mogelijk te maken!”

Evri Penning

Lid Faculteitsraad der Rechtsgeleerdheid